Emma-Jane az Egyesült Királyság legnagyobb kismama és szoptatós fehérnemű gyártója. A hangsúlyt a kényelemre, a megfelelő tartásra és a megfizethetőségre fektetjük. Egyszerű, klasszikus fazonokat kínálunk a várandósság idejére és a szoptatás időszakára.

Édesanyák és kismamák választják a világ minden részéről kismama melltartóinkat, szoptatós melltartóinkat, éjszakai melltartóinkat, bugyiainkat, harisnyáinkat, pocaktartó öveinket, melltartó hosszabbítóinkat, hálóruháinkat, fürdőruháinkat, szoptatós felsőinket és kiegészítőinket mindennapos használatra, a várandósság és a szoptatás idejére egyaránt. Termékeinket folyamatosan teszteltetjük kismamákkal, hogy biztosítani tudjuk a három legfontosabbat: a kényelmet, hogy megfelelő tartást adjanak, és hogy megfizethetőek legyenek.

Emma-Jane története:

Az Emma-Jane egy brit sikertörténet, melltartó készítő gyökerekkel, ami a Második Világháború előtt kezdődött.

Az alapító, Ian Gerecht így mesél róla:

"Apám az egyik nagybácsival együtt egy melltartó gyárban kezdett el dolgozni, épp mielőtt kitört a második világháború 1939-ben. A háború után létrehozta saját gyárát, szoptatós melltartókra specializálódott. Én 1968-ban kapcsolódtam be a családi üzletbe, melyet 16 évvel később eladtunk a "Lovable Bra" nevü cégnek.

Néhány évvel később több partner és ügyfél keresett meg, hogy indítsunk egy új kismama és szoptatós fehérnemű készítő céget. Így 1986-ban megszületett az Emma-Jane. Mára 42 különböző termékünk van, és a világ minden részén jegyeznek minket."


©Copyright www.emma-jane.hu, www.emmajane.hu
Emma-Jane Limited, PO Box 65 Ilford Essex IG3 8RT UK.
Registered in UK. ©2012 Emma-Jane Ltd. All rights reserved.