Választható modellek:

342 éjszakai melltartó

361 kismama / szoptatós melltartó

362 kismama / szoptatós melltartó

363 szoptatós melltartó

365 kismama / szoptatós melltartó


366 szoptatós melltartó

371 éjszakai / szoptatós melltartó

386 szoptatós melltartó

411 szoptatós melltartó

412 szoptatós melltartó


428 szoptatós melltartó

429 szoptatós melltartó

451 szoptatós melltartó

Kismama és szoptatós melltartók

Gratulálunk, babát vársz! Lehet, hogy éppen a melleid változása adta az elsõ jelét annak, hogy várandós vagy. Hogyan tovább?

A várandósság ideje alatt elõfordulhat, hogy a melleid gyorsabb ütemben fognak növekedni, mint a pocakod. Mivel egyre nagyobbak, és nehezebbek lesznek, különleges odafigyelésre van szükség, hisz a mellekben nincsenek izmok, csak kötõszövet tartja.

Mikor vásároljunk kismama melltartót?
Nincs erre semmiféle szabály, a választ minden kismamának a saját teste mondja meg. Azt javasoljuk, akkor válts kismama melltartóra, amikor a hagyományos melltartód kényelmetlenné válik. Amennyiben a normál melltartódban jól érzed magad a várandósság alatt, az utolsó trimeszterben akkor is érdemes elkerülni az alul kemény, merev melltartókat, melyek a tejcsatorna elzáródását okozhatják. Az Emma-Jane alul megtámasztott (Supa-Lite) melltartói titániumból készülnek, így jól alkalmazkodnak tested változásaihoz. Szoptatós melltartók vásárlása az utolsó trimeszterben javasolt.

Milyen kismama melltartót keressünk?
Az olyan kismama melltartó az optimális, amiben van még hely növekedni. Az Emma-Jane kismama melltartókon hátul négy méretbeli állítható kapocs van, hogy a mell növekedéséhez jól alkalmazkodjanak. Egy megfelelõen kialakított kismama melltartó a legjobb megoldás a mellek tartására, védelmére, hogy megõrizzük formájukat, és maximális kényelmet nyújtsanak a várandósság ideje alatt, és utána is. Szoptatás ideje alatt legalább három melltartóra lesz szükséged. Ahogy nagyanyáink mondják: "Egy, ami rajtad van, egy van a mosásban, egy pedig a szárítón." A mellek átlagosan 750 gramm súllyal és 5 centiméterrel növekednek a szoptatás idejére, így fontos, hogy kényelmes melltartót viselj.

Ne feledd
A pocakod eredeti alakját vissza tudod nyerni szülést követõen egy kis tornával. A mellekét nem, így fontos, hogy még most vigyázz rájuk.


©Copyright www.emma-jane.hu, www.emmajane.hu
Emma-Jane Limited, PO Box 65 Ilford Essex IG3 8RT UK.
Registered in UK. ©2012 Emma-Jane Ltd. All rights reserved.